Schoonmaken bankstel Zeewolde

Schoonmaken bankstel Zeewolde? Heeft u hardnekkige vlekken in uw bankstel zitten. Blijven de vlekken zichtbaar of zijn deze uitgewreven in de stoffering? Wij helpen u om deze vlekken onzichtbaar te verwijderen. Onze professionals werken met een speciale dieptereiniger waarmee het mogelijk is om zelfs de meest hardnekkige vlek uit de stoffering te krijgen van uw bankstel. Naast het schoonmaken van uw bankstel in Zeewolde, kunnen wij ook de volgende stofferingen schoonmaken zoals:

  • Uw stoffen bankstel Zeewolde
  • Autobekleding
  • Bedrijfsmeubels
  • Kussens zoals plofkussens en loungekussens
  • Vloerkleden en tapijt.

Schoonmaken bankstel Zeewolde

Professionele schoonmaak van uw bankstel

Dankzij onze speciale meubelreiniger en vlekken verwijderaar zorgen onze professionals ervoor dat uw meubels weer zo goed als nieuw zijn. Hierdoor hoeft u zich niet groen en geel meer te ergeren over die ene vlek in uw bankstel. Maar ook voor bedrijven is representativiteit belangrijk. Daarbij horen ook schone bankstellen en stoelen. Ferry Cleans helpt u graag om ervoor te zorgen dat alle meubels perfect schoon zijn, zodat u een representatieve uitstraling heeft. Is het overdag niet mogelijk om uw meubels schoon te laten maken? U kunt ook een afspraak maken voor in de avond en in het weekend. Hierdoor kunnen wij uw meubels op tijden schoonmaken, wanneer er geen klanten/ gasten in uw pand zijn. Dit betekent dus dat dit niet ten koste gaat van uw omzet. Deze service is zeer interessant voor de horeca, theaters, maar ook bioscopen. Wilt u graag meer weten wat wij kunnen betekenen voor u of uw bedrijf. Wij gaan graag met u in gesprek om de talloze mogelijkheden te bespreken.

Contact

Ferry Cleans heeft als verzorgingsgebied o.a. de regio Utrecht. Wilt u meer weten over Ferry Cleans, onze producten, hoe we werken of een vrijblijvende offerte aanvragen? Dit kan via het contactformulier op deze site of via ons e-mailadres ferrycleans@gmail.com.
Bellen of whatsappen kan ook: 06 – 41 42 49 73

Bezoek ook onze facebookpagina: Ferry Cleans

Schoonmaken bankstel Zeewolde