Schoonmaken bankstel Huizen

Schoonmaken bankstel Huizen? In de loop der jaren is uw bank vies geworden en is toe aan een serieuze opknapbeurt. Ferry Cleans helpt u om uw bankstel snel, vakkundig en grondig schoon te maken in Huizen. Wij reinigen uw bankstel, maar ook andere meubels, op locatie in Huizen. Hierdoor hoeft u geen meubels te vervoeren.

Een schoon bankstel dat er als nieuw uitziet

Een ongelukje zit in een klein hoekje: er valt een stuk pizza op uw bankstel, waardoor er een dikke rode vetvlek zit, of er valt een glas wijn, waardoor er een hardnekkige wijnvlek zit in uw prachtige bank. Ferry cleans maakt uw bankstel snel en professioneel schoon met behulp van een dieptereiniger die gebruik maakt van een krachtige sproei-extractie methode. Hierdoor krijgen wij zelfs de meest hardnekkige vlekken uit uw bankstel in Huizen.

Schoonmaken bankstel Huizen

Schoonmaken bankstel Huizen

Bankstellen schoonmaken voor bedrijven

Wij kunnen niet alleen voor particulieren bankstellen schoonmaken in Huizen, maar ook voor bedrijven. Dit kan gaan om het reinigen van diverse bankstellen of stoelen zoals: theaterstoelen, bioscoopstoelen en banken, restaurantstoelen, tapijt en deurmatten. Wij kunnen ook afspraken maken om uw bankstellen in Huizen schoon te laten maken in de avonduren of in het weekend, zodat het niet ten koste gaat van uw omzet.

Hoe maken wij uw bankstel schoon in Huizen?

Wij maken uw bankstel schoon met een professionele dieptereiniger. Doordat wij dit systeem gebruiken kunnen wij elke hardnekkige vlek verwijderen, zonder de stoffering te beschadigen. Onze schoonmakers hebben al talloze mensen blij gemaakt met een als nieuw uitziende bank en weten precies hoe zij ieder type bank moeten schoonmaken. Na de schoonmaak doen zij een inspectie om te controleren of er nog een kleurverschil is. Zodra de vlekken niet meer zichtbaar zijn, hoeft u slechts een dag te wachten, omdat het bankstel kan drogen. Ook kunnen wij uw bankstel in Huizen direct drogen met onze droogapparatuur, waardoor u gelijk gebruik kunt maken van uw bankstel. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of wat wij nog meer kunnen doen voor u? Wij komen graag met u in contact!

Schoonmaken bankstel Huizen

Bank laten reinigen Hilversum

Contact

Wilt u meer weten over Ferry Cleans, onze producten, hoe we werken of een vrijblijvende offerte aanvragen? Dit kan via het contactformulier op deze site of via ons e-mailadres ferrycleans@gmail.com.
Bellen of whatsappen kan ook: 06 – 41 42 49 73

Bezoek ook onze facebookpagina: Ferry Cleans