Bank laten reinigen Hilversum

 

Een schoon bankstel is net een nieuw bankstel


Heeft u hardnekkige vlekken in uw bankstel zitten die u niet zelf kunt verwijderen, zonder de stoffering te beschadigen? Ferry Cleans helpt u graag om iedere hardnekkige vetvlek, wijnvlek of koffievlek te verwijderen. Onze schoonmakers kunnen niet alleen uw bankstel schoonmaken in Hilversum, maar ook andere stofferingen zoals: 

  • Kussens
  • Autobekleding 
  • Meubels 
  • Vloerkleden en tapijt 


Wij gaan graag voor u aan de slag om uw bankstel grondig schoon te maken in Hilversum. Heeft u vragen of wilt u graag weten wat wij nog meer voor u kunnen betekenen? Wij komen graag met u in contact! 

Minder vaak een nieuw bankstel kopen 

Zodra er meerdere vlekken in het bankstel zitten, die mensen niet zelfstandig meer kunnen verwijderen, komt het voor dat mensen een nieuw bankstel kopen. Dit is erg zonde, doordat deze wel degelijk te verwijderen zijn. Hierdoor kunt u eenvoudig (grote) kosten besparen op de aanschaf van een nieuw bankstel. Onze schoonmakers werken snel en vakkundig en maken uw bank grondig schoon in Hilversum. Dankzij onze speciale dieptereiniger kunnen wij ook de meest hardnekkige vlek verwijderen. Zodra onze schoonmakers uw bankstel hebben schoongemaakt in Hilversum, moet de bank minimaal 1 dag drogen. Wilt u weer gelijk gebruik maken van uw nieuwe bank? Dan kunt u gebruik maken van onze droogservice. Wij maken na het schoonmaken van uw bankstel gelijk uw bank droog. Heeft u nog vragen over onze clean service? Wij bespreken graag met u de mogelijkheden.


Professionele reiniging van uw bankstel Hilversum

Wij maken gebruik van een speciale dieptereiniger die gebruik maakt van een krachtige sproei-extractie. Hierdoor kunnen wij vrijwel ieder type vlek onzichtbaar verwijderen. Hierdoor ziet uw nieuwe-, of tweedehands bankstel er weer uit als een bank uit een showroom. Zo hebben wij al talloze mensen blij kunnen maken met een schone- en als nieuw uitziende bank.  Heeft u overdag geen tijd, maar wilt u wel dat uw bank zo snel mogelijk wordt gereinigd. Wij maken ook gebruik van een weekend- en avondservice, waarbij wij op het afgesproken tijdstip bij u langskomen. Zo hoeft u niet overdag thuis te blijven, waardoor u er niet speciaal vrij voor hoeft te nemen. Dit is ook een zeer interessante service voor bedrijven. Uw bioscoop, theater, restaurant of kantoor kunnen dan de gehele dag door gasten/ klanten ontvangen, doordat uw banken, stoelen of kussens worden gereinigd. Hierdoor gaat de schoonmaak niet ten koste van uw omzet. 

Contact opnemen