Projecten

Een overzicht van uitgevoerde projecten

Heeft u geknoeid in uw favoriete loungestoel of zit er een vlek op de bank die u er niet meer uitkrijgt? Met onze unieke sproei-extractiereiniger maken wij uw meubelstuk weer schoon.
Ferry Cleans heeft ervaring in acryl, badstof, polyamide, polyester, viscose en wol. Wij zorgen ervoor dat uw meubels weer zo goed als nieuw zijn. Fris, zonder schade, zonder kleurverschil en eventueel voorzien van een nieuwe vuilafstotende laag, gaat uw meubelstuk weer jarenlang mee.

Op deze pagina ziet u diverse foto’s van uitgevoerde projecten. De projecten variëren van het verwijderen van vlekken op een fauteuil, kringen van rode wijn of koffie op een bank tot het vuil verwijderen van matrassen. Met ruime ervaring in het vak heeft Ferry Cleans betrouwbaarheid en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Onze referentielijst kan bevestigen dat wij staan voor kwaliteit, oog voor detail hebben, betrouwbaar zijn en gegarandeerd resultaat leveren.  

Klik op de categorie meubelreiniging, matrasreiniging of auto interieur reiniging en u vindt een aantal voor en na foto’s van meubels, matrassen en auto interieurs die wij hebben gereinigd.

Heeft u vragen over het project of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons bereiken via het mobiele nummer 06 – 41424973 of u kunt een e-mail sturen naar ferrycleans@gmail.com.