Over ons

c1d5ffee-4366-44e4-8c1f-d4fc90b3f96d

Ferry Cleans is een ambitieus reinigingsbedrijf dat zich richt op particulieren en bedrijven. Wij voeren al uw reinigingsklussen uit met veel zorg en aandacht.

Ferry Cleans is ontstaan toen de eigenaar Ferry zelf tegen het probleem aanliep van een bank vol met vlekken. Hij schakelde een schoonmaakbedrijf voor meubels in met als resultaat een bank zo goed als nieuw. Deze werkwijze sprak hem erg aan en hij heeft zich verder gespecialiseerd in het reinigen van meubels. Hij heeft daarna een unieke aanpak ontwikkelt waardoor er gegarandeerd resultaat ontstaat. Gaandeweg hebben wij onze  diensten uitgebreid naar matrasreiniging en auto interieur reiniging. Inmiddels hebben wij een zeer ruime ervaring in meubelreiniging, matrasreiniging en auto reiniging en voeren we werkzaamheden met grote zorg en oog voor detail uit. Niet enkel werkt de formule van Ferry Cleans goed voor meubels en matrassen’, maar deze formule werkt ook uitstekend voor vloerkleden, tapijten & autobekleding

Hoge kwaliteit en gegarandeerd resultaat

Het werk van Ferry Cleans kenmerkt zich door hoge kwaliteit en de garantie op resultaat. Wij hebben ons in de loop der jaren ontwikkeld tot een gespecialiseerd bedrijf op gebied van meubel- en matrasreiniging en het reinigen van auto interieurs. Eerlijke prijzen, snel resultaat en hoge kwaliteit staan centraal bij Ferry Cleans. Wij vinden het belangrijk dat iedere klant positief verrast wordt door het resultaat van ons werk. Hierdoor is uw meubel of matras weer zo goed als nieuw en levert het een grote besparing op een eventuele aanschaf van nieuwe meubels. Wij hebben als doel om schone, frisse en hygiënische meubels en matrassen op te leveren, door het gebruik van professionele machines en 100% milieuvriendelijke reinigingsmiddelen. Daarnaast kunt u rekenen op een excellente service. Betrouwbaar, het hanteren eerlijke prijzen en optimale bereikbaarheid, zo kan de dienstverlening worden omschreven. U kunt een afspraak maken wanneer het voor u uitkomt en reiniging op locatie is ook mogelijk. Met oog voor detail en kwaliteit, milieuvriendelijke reinigingsmiddelen en ervaring in alle stoffen zorgen wij ervoor dat uw project een succes wordt. Wij zijn gevestigd in Almere-haven en wij werken voornamelijk in de regio’s Flevoland, Noord-Holland, ’t Gooi en Utrecht.