meubelreiniging

Heeft u hardnekkige vlekken op uw bank, stoel of fauteuil, of zijn ze door de jaren heen vervuilt?

Geen zorgen… Ferry Cleans!

Met een professionele, krachtige meubelreiniger en vlekkenverwijderaar zorgt Ferry Cleans ervoor dat uw meubels weer zo goed als nieuw zijn en dat ze weer jarenlang mee kunnen. Dat betekent een flinke besparing op het kopen van nieuwe meubels.

Ferry Cleans, gewoon bij u aan huis, wanneer het u schikt!

De werkwijze van meubelreiniging wordt hieronder op deze pagina stapsgewijs uitgelegd.

Screenshot 2021-05-20 at 13.24.21

Meubelreiniging

Het reinigen van meubels vergt een professionele aanpak. Veel meubelstoffering heeft een speciale behandeling ondergaan of is op een delicate manier geverfd. Niet alle schoonmaakmiddelen zijn daarom geschikt voor meubelreiniging. Meubelreiniging zonder kennis van zaken is dus een risicovolle klus. Bij Ferry Cleans is uw meubelstuk dan ook in goede handen. Met een professionele aanpak, krachtige meubelreiniger en vlekkenverwijderaar zorgen wij ervoor dat uw meubels weer zo goed als nieuw zijn en dat ze weer jarenlang mee kunnen.

Hoe werkt meubelreiniging?

Wanneer u ons inschakelt voor het reinigen van uw meubels, krijgt u eerst gratis een inspectie en proefreiniging. Als na de proefreiniging het resultaat naar uw wens is, gaan we verder met het reinigen van uw meubel. Geeft de proefreiniging niet het juiste resultaat? Geen nood. Wij nemen de gemaakte kosten voor onze rekening. Hierna start de echte meubelreiniging en worden de hardnekkige vlekken ingespoten met een milieuvriendelijke vlekkenverwijderaar. Vervolgens borstelen we de vlekkenverwijderaar in op de vlekken, zodat al het vuil uit de stof wordt losgemaakt. Hierna volgt een dieptereiniging, waarbij gebruik wordt gemaakt van een krachtige sproei-extractie methode, waardoor vuil en vlekken van het meubelstuk worden verwijderd en afgevoerd. Hierna volgt een inspectie om te zien of het gewenste resultaat is behaald. 

Aandachtspunten meubelreiniging

Werkwijze meubelreiniging

Fase 1: Inspectie & proefreiniging
Fase 2: Voorbehandeling
Fase 3: Dieptereiniging
Fase 4: Na inspectie & nabehandeling
Fase 5: Drogen

Ga snel naar...

Meubelreiniging

62988452-ce5c-4e9b-bf41-0f6836a84472

Matrasreiniging

Autointerieur reiniging