matrasreiniging

Het is van groot belang om regelmatig uw matras te laten reinigen, omdat huisstofmijt en andere vervuilingen zich in uw matras gaan nestelen. Dit verkort niet alleen de levensduur van uw matras maar kan ook een bron van ziektes worden naarmate de matras ouder wordt.

Omdat u zweet in uw slaap, wordt het matras warm en vochtig en dat maakt de perfecte broeiplaats voor huisstofmijt, die huisstofmijt voedt zich  bovendien met huidschilfers en die zijn in groten getale aanwezig in uw matras.

Iedereen verdiend een schoon matras, dus reden genoeg om deze te laten reiningen door Ferry Cleans, gewoon bij u aan huis, wanneer het u schikt.

Matrasreiniging infomercial stap voor stap uitleg werkwijze

Klachten door een vervuild matras

Belangrijke voordelen om regelmatig uw matras te laten reinigen

Wist u dit?

“Onderzoek toont aan dat 95% van alle matrassen vervuilt is.”

“Matrassen gemiddeld 33x zoveel bacteriën bevatten als een openbaar toilet langs de snelweg?”

“We al gauw één derde van ons leven op het matras doorbrengen en zich in die tijd een weelderige populatie zoutkristallen, bacteriën en huisstofmijt verzameld? Dit is de belangrijkste reden waarom u uw matras regelmatig moet laten reinigen.”

Matrasreiniging

Een fris en schoon matras slaap niet alleen lekker, het is ook noodzakelijk voor uw eigen gezondheid. Na verloop van tijd kan huisstofmijt en ander vuil zich in uw matras gaan nestelen. Dit verkort niet alleen de levensduur van uw matras, maar kan ook een bron van ziektes worden naarmate het matras ouder wordt. Wanneer u veel zweet in uw slaap, wordt het matras vochtig en daardoor een perfecte broeiplaats voor huisstofmijt. Met een grondige matrasreiniging door Ferry Cleans kunt weer met een gerust hart gaan slapen.

Hoe werkt matrasreiniging?

Wanneer u ons inschakelt voor een matrasreiniging starten we met een inspectie. Tijdens deze inspectie wordt er gekeken hoe vervuild uw matras is. Hiervoor wordt de Acarex testmethode gebruikt. Hierna start de dieptereiniging. Gedurende deze reiniging wordt uw matras tot 25 centimeter diepte schoongemaakt. Met een professionele stofzuiger wordt al het stof, de dode huidschilfers, huisstofmijt en uitwerpselen van huisstofmijt losgetrild en opgezogen. Als laatste wordt uw matras ingespoten met een 100% biologisch afbreekbare spray, die zorgt voor een beschermlaag op uw matras. Deze beschermlaag beschermt tegen huisstofmijt en geeft tevens een frisse geur aan uw matras.

Aandachtspunten matrasreiniging

Werkwijze matrasreiniging

Fase 1: Zwartdoek test
Fase 2: Diepte reiniging
Fase 3: Preventiespray huisstofmijt

Ga snel naar...

Meubelreiniging

62988452-ce5c-4e9b-bf41-0f6836a84472

Matrasreiniging

Autointerieur reiniging