Meubelreiniging

Heeft u hardnekkige vlekken op uw bank, stoel of fauteuil, of zijn ze door de jaren heen vervuilt?

Geen zorgen… Ferry Cleans!

Met een professionele, krachtige meubelreiniger en vlekkenverwijderaar zorgt Ferry Cleans ervoor dat uw meubels weer zo goed als nieuw zijn en dat ze weer jarenlang mee kunnen. Dat betekent een flinke besparing op het kopen van nieuwe meubels.

Ferry Cleans, gewoon bij u aan huis, wanneer het u schikt!

De werkwijze van meubelreiniging wordt hieronder op deze pagina stapsgewijs uitgelegd.

Ferry Cleans meubelreiniging vlek op bank
Ferry Cleans voor en na bank
Ferry Cleans voor en na donkere bank

Werkwijze meubelreiniging

Fase 1: Inspectie & proefreiniging

Voordat we beginnen met het reinigen van uw meubel, krijgt u eerst een gratis inspectie en proefreiniging. Als na de proefreiniging het resultaat naar uw wens is, gaan we verder met het reinigen van uw meubel. 
Mocht het resultaat na de gratis proefreiniging niet zijn wat u had verwacht, dan stoppen we met de reiniging en zijn de kosten geheel voor onze rekening.

Fase 2: Voorbehandeling

Om de hardnekkige vlekken op uw meubel te verwijderen, worden deze eerst ingespoten met een milieuvriendelijke vlekkenverwijderaar. Vervolgens borstelen we de vlekkenverwijderaar in op de vlekken zodat al het vuil uit de stof wordt losgemaakt.

Fase 3: Dieptereiniging

Door de krachtige sproei-extractie methode wordt al het vuil en de vlekken direct uit het meubel verwijderd en afgevoerd.

Fase 4: Na inspectie & nabehandeling

Na de dieptereiniging inspecteren we samen het resultaat. 
Indien u nog aandachtspunten heeft kunt u dat aangeven, dan lossen we deze direct op.

Fase 5: Drogen

Na de dieptereiniging is het meubelstuk nat. Zorg daarom voor buitenlucht in uw huis. Normaal gesproken duurt het drogen één dag. Vindt u dat te lang? Geen zorgen… Ferry Cleans biedt de optie uw gereinigde meubel met een professionele droger te drogen, zodat u diezelfde avond nog lekker op uw frisse meubel kunt zitten, tegen een meerprijs vanaf € 10.