Diensten

De diensten van Ferry Cleans

Heeft u last van hardnekkige vlekken op uw bank, stoel of fauteuil of zijn ze door de jaren heen vervuild? Heeft u matrassen die toe zijn aan een grondige reinigingsbeurt of wilt u uw auto interieur laten reinigen? Bij ons bent u aan het juiste adres voor reiniging van meubels, matrassen of het interieur van een auto. Ferry Cleans biedt gegarandeerd resultaat tegen voordelige prijzen.

2020_DEC_FERRYCLEANS_FB_1000x1000px_voor_en_na_sets V2 liggend2 (1)

Donkere kringen op een stoel, een vlek op de bank of een fauteuil waarvan de stof verkleurd is. Het lijkt alsof ze toe zijn aan vervanging, maar door het professioneel reinigingen van het meubelstuk wordt deze weer zo goed als nieuw. Het reinigen van meubels vergt een professionele aanpak. Bij Ferry Cleans is uw meubelstuk dan ook in goede handen. Met een professionele aanpak, krachtige meubelreiniger en vlekkenverwijderaar zorgen wij ervoor dat uw meubels weer jarenlang mee kunnen.

Een matras kan in de loop der jaren vervuild raken door huidschilfers en huisstofmijt dat zich in een matras nestelt. Een fris en schoon matras hoeft niet meteen te betekenen dat u een nieuw matras moet aanschaffen. Met matrasreiniging krijgt u namelijk hetzelfde resultaat. Met grondige matrasreiniging door Ferry Cleans, kunt op een fris ruikend en schoon matras gaan slapen.

Vlekken, nare geurtjes of vuil kan een auto interieur doen verbleken. Het schoonmaken van auto interieur kan echter veel tijd in beslag nemen. Ferry Cleans kan u helpen met een gedegen auto interieur reiniging. Het resultaat is een interieur dat als nieuw is en daardoor lijkt het net alsof u weer voor het eerst in uw auto rijdt.