Bank laten reinigen Utrecht

Uw bank laten reinigen Utrecht? Waarom zou je direct naar de meubelboulevard rennen als uw bank laten reinigen een veel goedkoper alternatief is? Wilt u een bank laten reinigen in Utrecht? Ferry Cleans verwijdert op professionele wijze de meest voorkomende vlekken uit meubelstoffering.

Stoffen bank laten reinigen

Matrasreiniging, loungekussens, stoffering caravan, enz.
Meubelreiniging bedrijven, horeca, particulieren
Intensieve reiniging autostoelen /auto-interieur

Schoon, veilig en snel bank laten reinigen Utrecht

De meeste mensen proberen in eerste instantie met allerlei huis-tuin-en-keukenmiddeltjes zelf vlekken te verwijderen uit de bank of andere gestoffeerde meubelen. Bijna altijd geeft dit niet het gewenste resultaat. Zonder producten die speciaal voor het professionele meubelreinigingsbedrijf ontwikkeld zijn, is het erg lastig om zelf stoffen bankbekleding schoon te maken. Beschadiging / rul worden van de stof ligt op de loer, net als kleurverschil of kringen. Zelfs met afneembare en zelf wasbare kussenhoezen loopt u een risico op krimp, kleurverschil of blijvende ingewassen vouwen/strepen. Wilt u veilig een bank laten reinigen in Utrecht? Ferry Cleans beschikt over professionele, niet schadelijke reinigingsproducten en een effectieve methoden waarmee meubelstoffering weer snel schoon is, zonder de stof te beschadigen. Gaat het om een stoffen bank laten reinigen in Utrecht of het reinigen van andere soorten meubelstoffering? Ferry cleans!

Bank laten reinigen Utrecht

Bank laten reinigen Utrecht

Wij krijgen de vlekken eruit!

Is uw bank, de loungehoek of zijn uw stoelen u lief maar zien ze er na intensief gebruik niet zo fris meer uit? Wilt u een (tweedehands) bank een nieuwe ronde gunnen, maar dan wel met een schone stoffering? Is die ene vlek op de stoffen bank u een doorn in het oog? Wij krijgen vuil en de vlek eruit!
Wilt u uw stoffen bank laten reinigen in Utrecht? Wij werken ook in de avond en in het weekend. Vraag gerust naar de afspraakmogelijkheden.

Wat maken wij schoon?

Onze vakmensen beschikt over professionele middelen en veel kennis over diverse type meubelstoffen om deze weer prachtig schoon te krijgen. Onze methode werkt niet oppervlakkig, maar bestaat uit een dieptereiniging zodat schoon ook ├ęcht schoon is. De methode is geschikt voor alle type stoffen meubelstoffen. Naast bank laten reinigen in Utrecht kunt u ons ook inschakelen voor het reinigen van matrassen, tapijt en vloerkleden, loungebanken enz. Gaat het om meubelstof en stoffering en moet het schoon? Ferry cleans!

Contact

Ferry Cleans heeft als verzorgingsgebied o.a. de regio Utrecht. Wilt u meer weten over Ferry Cleans, onze producten, hoe we werken of een vrijblijvende offerte aanvragen? Dit kan via het contactformulier op deze site of via ons e-mailadres ferrycleans@gmail.com.
Bellen of whatsappen kan ook: 06 – 41 42 49 73

Bezoek ook onze facebookpagina: Ferry Cleans

Bank laten reinigen Utrecht