Bank laten reinigen Hilversum

 

Professionele meubelreiniging voor thuis, (horeca)ondernemers en projectmeubelen 


Ferry Cleans verwijdert op professionele wijze de meest voorkomende vlekken uit meubelstoffering. Onze dieptereiniging geeft meubelstoffen weer hun oude glans terug. Uiteraard zonder de stof beschadigen. Het enige dat u ziet is een stoffering die weer jaren meekan. Wilt u uw bank laten reiniging in Hilversum? Ferry Cleans zorgt ervoor!

  • Stoffen bank laten reinigen Hilversum
  • Vlekken verwijderen of de gehele stoffering opfrissen
  • Nabehandeling met vuil- en vochtwerend product 
  • Matrassen, loungekussens, kussens van boot en caravan, enz. 
  • Reiniging meubelstoffering particulieren, bedrijven en instellingen
  • Dieptereiniging autostoelen /auto-interieur
Bank laten reinigen Hilversum

Meubelstoffering weer als nieuw

Bij vlekken of wanneer meubelstoffering algemeen sporen van vervuiling begint te vertonen, gaan mensen al snel zelf aan de slag met water en/of een reinigingsmiddel. Maar zelfs producten die bestemd zijn voor textielreiniging krijgen vlekken er niet altijd uit. Ook zelden halen ze het mooie van de stof waar naar voren. Door te veel druk vervormt of beschadigt de stof, te veel water en/of het foute reinigingsproduct geeft kringen. Of u denk afneembare en wasbare hoezen te hebben en blijkt er toch kleurverschil, krimp of slijtage te ontstaan. Daar gaat uw mooie bank… 

Wilt u een bank laten reinigen in Hilversum op een veilige manier? Ferry Cleans beschikt over professionele, niet schadelijke reinigingsproducten en gebruikt methoden die zorgen voor schone meubelstoffering zonder schade aan de stof. Bekijk wat onze methode kan doen voor een fris en schoon resultaat op onze voor-en-na-pagina.
Bekijk hier de resultaten.

Wilt u uw stoffen bank laten reinigen in Hilversum? Wij werken zowel op reguliere werktijden als in de avond en in het weekend. U kunt dus altijd een afspraak maken voor een moment dat u past. Vraag gerust naar de mogelijkheden. 

Ferry Cleans werkt voor particulieren, (horeca)ondernemers en reinigt projectmeubelen voor zorginstellingen. 

 

Ferry Cleans biedt een professionele reinigingsmethode die voor particulieren niet beschikbaar is. Dit, samen met onze kennis over meubelstoffering en ervaring op het gebied van meubelreiniging zorgt voor een perfect resultaat. De producten waarmee wij werken halen ook dieper gelegen vuil uit de stoffering en zijn geschikt voor alle type stoffen meubelstoffen. Naast bank laten reinigen in Hilversum kunt u ons ook inschakelen voor het reinigen van matrassen, tapijt en vloerkleden, loungebanken en het reinigen van autobekleding.

Clear over clean

Ferry Cleans heeft als verzorgingsgebied o.a. de regio Hilversum.
Wilt u meer weten over Ferry Cleans, onze producten, hoe we werken of een vrijblijvende offerte aanvragen?

Dit kan via het contactformulier op deze site of via ons e-mailadres ferrycleans@gmail.com o.v.v.: ‘Bank laten reinigen Hilversum’. Bellen of whatsappen kan ook: 06 - 41 42 49 73

Bezoek ook onze facebookpagina: Ferry Cleans

Contact opnemen