Bank laten reinigen Amsterdam

U bent nog blij met uw bank of zithoek, maar deze kan wel een opfrisbeurt gebruiken? Door Ferry Cleans kunt u professioneel de bank laten reinigen in Amsterdam e.o. Uw bank wordt weer prachtig schoon, tegen een fractie van de prijs voor een nieuwe bank. Onze techniek is met name doeltreffend om stoffen banken te laten reinigen. Het moet een hele gekke vlek zijn willen wij deze niet kunnen verwijderen. Stoffen bank laten reinigen Amsterdam? Ferry Cleans zorgt ervoor!

Zelf schoonmaken of de bank laten reinigen?

Gemorst, geknoeid, niet opgelet…Een vlek is zo gemaakt. Maar ook alledaags gebruik zorgt er na verloop van tijd voor dat de bank niet meer zo fris oogt. Het is onze ervaring dat de meeste mensen eerst zelf aan de slag gaan om hun stoffen bankstel, zithoek of stoel te reinigen. En daarbij gaat het vaak mis. De kussenhoezen van de rugleuning kunnen de wasmachine in, maar de zitkussen niet bijvoorbeeld. Dan zit u soms letterlijk op kleurverschil. Het reinigingsmiddel is niet geschikt, of verwijdert er naast de vlek ook de vuilafstotende laag mee. Of er is te hard geboend en op de plaats van een vlek ontstaat een versleten stuk stof. Kortom… Professioneel de bank laten reinigen is bijna altijd een beter idee.

Bank laten reinigen Amsterdam

Bank laten reinigen Amsterdam

Frisse meubels zonder schade?

Naast het reinigen van stoffen banken zorgt Ferry Cleans ook voor een professionele reiniging van overige stoffen meubels als stoelen, hockers en lounge- en plofkussens. Onze formule werkt ook uitstekend voor matrassen, vloerkleden, tapijt & autobekleding. Bekijk welke resultaten wij kunnen behalen op onze voor-en-na-pagina. Resultaten
Stoffen bank laten reinigen Amsterdam
Stoffen stoelen laten reinigen Amsterdam
Loungekussen, plofkussens en matrassen
Privé, zakelijke en projectmeubelen
Vloerkleden en tapijt
Autobekleding

Hoe werkt het?

Wilt u uw stoffen bank door ons laten reinigen in Amsterdam? De heerlijke plofbank thuis of de zakelijke bank in de receptie? Of wilt u als horecabedrijf stoelzittingen, banken of de gestoffeerde zitjes in de hotellobby professioneel laten reinigen? Ferry ‘cleans’ het allemaal. Het reinigen van de bank vindt plaats op uw eigen locatie. Voor het bank laten reinigen in Amsterdam is het ook mogelijk een afspraak te maken voor in de avond of in het weekend.

Professionele meubelreiniging

Met een professionele, krachtige meubelreiniger en vlekkenverwijderaar zorgt Ferry Cleans ervoor dat uw meubels weer zo goed als nieuw zijn. Fris, zonder schade en zonder kleurverschil en eventueel voorzien van een nieuwe vuilafstotende laag, gaat het gereinigde meubelstuk weer jarenlang mee. Dat betekent dat u lekker kunt blijven zitten op de vertrouwde bank – of zakelijk niet hoeft te investeren in een nieuw interieur. En dat kan een flinke besparing opleveren.

Contact

Wilt u meer weten over Ferry Cleans, onze producten, hoe we werken of een vrijblijvende offerte aanvragen? Dit kan via het contactformulier op deze site of via ons e-mailadres ferrycleans@gmail.com.
Bellen of whatsappen kan ook: 06 – 41 42 49 73

Bezoek ook onze facebookpagina: Ferry Cleans

Bank laten reinigen Amsterdam