Bank laten reinigen Amstelveen

Professionele dieptereiniging voor meubel- en autostoffering 


Net een nieuwe bank gekocht en nu al een vlek op de mooie stoffering? U bent nog altijd verliefd op uw stoffen bank, maar de stoffering kan na intensief gebruik wel een opfrisbeurt gebruiken? Heeft u een leuk tweedehands bankstel op de kop getikt en wilt u deze bank laten reinigen? Er zijn veel redenen waarom reiniging van bankstoffering gewenst is. Wilt u een bank laten reinigen in Amstelveen? Bel Ferry Cleans! 

Stoffering weer fris zonder stofschade

Wij verzorgen het reinigen van alle soorten stoffen meubelstoffering. U kunt u bank laten reinigen, maar ook de stoffering van fauteuils, eetkamerstoelen, loungekussens, de kussens van de caravan enz. Onze dieptereiniging voor stoffering werkt ook uitstekend voor matrassen, vloerkleden, tapijt & autobekleding. Onze klanten staan altijd weer versteld van het resultaat. De foto’s op onze voor-en-na-pagina resultaten leveren overtuigend bewijs.

Hoe werkt het?

Voor het reinigen van stoffen meubelen komen we bij u langs op locatie. U hoeft niet te slepen en niets voor te bereiden. Onze vakmensen komen op de afgesproken datum en tijd bij u langs en hebben alles bij zich om uw meubels grondig, en zonder kleurverschil of andere beschadigingen te diep-reinigen. Dit doen wij met speciale apparatuur en producten die alleen voor de professional beschikbaar zijn. Na het reinigen kunnen we de stof impregneren met een vuil- en waterafstotend product. Het resultaat? Uw bank oogt als nieuw, en uw vertrouwde bank kan weer jaren mee.

Wij reinigen de stoffering van 
privémeubelen, zakelijke meubelen en projectmeubelen.

 Wilt u uw stoffen bank laten reinigen in Amstelveen, maar komt dit overdag niet uit? Onze service voorziet in afspraakmogelijkheden voor in de avond en in het weekend. Vraag gerust naar de mogelijkheden. 

Professionele dieptereiniging voor stoffering

Wilt u uw bank laten reinigen in Amstelveen? Wij vertellen u graag meer over onze werkwijze. Veel van onze klanten proberen vlekken op stoffering eerst zelf te verwijderen. Een begrijpelijke stap, maar helaas levert het zelden het gewenste resultaat op. Voor een veilige dieptereiniging van stoffering beschikt een professioneel bedrijf als Ferry Cleans over sterke reinigingsmiddelen en speciale reinigingsapparatuur. Deze zijn ontwikkeld om snel, en zonder dat de stoffering daar onder lijdt of bijvoorbeeld heel nat gemaakt hoeft te worden, vuil los te maken en op te nemen. Daarnaast beschikken al onze medewerkers over ervaring en stoffenkennis om materiaal, vuil en vlekken te herkennen, waardoor de juiste middelen kunnen worden ingezet. 

Clear over clean

Wilt u meer weten over Ferry Cleans, onze producten, hoe we werken of een vrijblijvende offerte aanvragen? Dit kan via het contactformulier op deze site of via ons e-mailadres ferrycleans@gmail.com o.v.v.: ‘Bank laten reinigen Amstelveen’. Bellen of whatsappen kan ook: 06 - 41 42 49 73

Contact opnemen