auto interieur reiniging

Geen tijd of niet de juiste middelen om nare geurtjes, vlekken en vuil uit uw auto interieur te verwijderen?

Geen zorgen… Ferry Cleans!

Met een professionele behandeling laten we uw interieur weer glanzen! 

Ferry Cleans reinigt uw auto- interieur op locatie.

Wilt u een afspraak maken! Neem dan contact op voor informatie over de reiniging en een prijsopgave. Wij helpen u graag

Ferry Cleans 'BASIC'
pakket € 85,- op locatie

Bestaat uit:

Ferry Cleans 'COMPLEET' pakket € 125,- op locatie

Bestaat uit:

Ferry Cleans 'OZON' pakket €150,-
i.c.m. 'compleet' pakket' €115,

Gratis haal- en brengservice

Onaangename luchtjes zoals o.a. huisdieren en rook kunnen hardnekkig zijn. 
Ferry Cleans gaat ze te lijf met een ozon generator die zorgt voor een verbeterde zuurstof gehalte in de auto.

U kiest voor een Ozonbehandeling bij:

Let op: Voor een optimaal resultaat wordt de ozonbehandeling aangeraden in combinatie met het ‘compleet’ pakket’.  

De reiniging van het interieur, droging van de autobekleding en de intensieve ozonbehandeling duurt in gemiddeld 7 uur. De ozon behandeling allen duurt gemiddeld 24 uur.

Wat is Ozon behandeling?

De Ozon behandeling is de perfecte manier om onaangename geurtjes in je auto te verwijderen. Sigarettenrook wat zich in het interieur heeft genesteld, schimmels in de auto, sporen van huisdieren, je auto wordt er niet frisser op en je gezondheid ook niet.

Dankzij de Ozon methode pakken wij het probleem bij de wortel aan. Ozon (O3) is een enkelvoudige stof van het element zuurstof dat ook van nature in de buitenlucht voor komt. Tijdens de geurbestrijding genereerd de ozon generator continu ozon en verspreidt zich en desinfecteert alles in de gehele auto zoals in de ventilatieroosters, het dashboard, de autobekleding, de gordels, etc.

De auto ruikt na de behandeling 100% neutraal en alle bacteriën zijn vernietigd.

Tip!

Een Ozon behandeling heeft geen zin indien de asbak van de auto niet geleegd is of er nog hondenharen op de bekleding aanwezig zijn. Voor het beste resultaat is het advies dat het auto interieur vooraf goed gereinigd is. Daarom biedt Ferry Cleans de Ozon behandeling aan in combinatie met het Ferry ‘compleet pakket’.

Auto interieur reiniging

Een vuil auto interieur geeft onrust en kan uw rijplezier verpesten. Het schoonmaken van auto interieur kost echter veel tijd en geeft vaak niet het resultaat dat u graag wilt. Ferry Cleans kan u helpen met een gedegen auto interieur reiniging. Vlekken, nare geurtjes en vuil worden moeiteloos verwijderd. Het resultaat is een interieur dat als nieuw is en het lijkt het alsof u weer voor het eerst in uw auto rijdt.

Hoe werkt auto interieur reiniging?

Een auto interieur reiniging begin met een het grondig stofzuigen van uw auto. Zo worden kruimels, vuil en stof verwijderd. Hierna wordt de bekleding van uw auto besproeid met warm water en vervolgens worden alle hardnekkige vlekken ingespoten met een professioneel en duurzaam reinigingsmiddel. Nadat het reinigingsmiddel goed in de vlekken is ingetrokken, borstelen we het reinigingsmiddel in op de vlekken, zodat al het vuil uit de bekleding wordt losgemaakt. Hierna volgt een dieptereiniging, waarbij gebruik wordt gemaakt van een krachtige sproei-extractie methode, waardoor vuil en vlekken van de zitplaatsen worden verwijderd en afgevoerd. Hierna volgt een inspectie om te zien of het gewenste resultaat is behaald.

Ga snel naar...

Meubelreiniging

62988452-ce5c-4e9b-bf41-0f6836a84472

Matrasreiniging

Autointerieur reiniging